Motor! Acțiune! Implicare! – 19-20 noiembrie 2022

Un alt sfârșit de săptămână plin pentru noi și pentru liceenii implicați în proiect: sâmbătă am avut primele cursuri de regie, duminică pe cele de actorie.

Primul pas în materie de regie a însemnat construirea unei echipe și coordonarea ei. Cu siguranță, unul din cele mai importante aspecte legate de această meserie. Prin joc și joacă, prin exerciții simple, prin povești: așa am făcut primii pași către scurt-metrajele pe care beneficiarii le vor avea de făcut.

De partea cealaltă, la actorie am afat despre atenție și concentrare. Implicarea în orice fel de activitate începe de la a fi atent și a te concentra. Asta am făcut și noi la cursul de actorie. Am învățat să fim atenți la detalii, la oameni, la spațiu, la situație și nu în ultimul rând, la noi înșine. În exercițiile pe care le-am lucrat, fie câte doi, fie în echipă, am descoperit cât de importanți suntem fiecare dintre noi și cum se pot schimba lucrurile când concentrarea lipsește sau e folosită 100%. Am decoperit cum pot intui povestea cuiva dacă sunt atent la gesturi, la modul de a vorbi, la cum alege să se îmbrace și să interacționeze cu ceilalți.

Un weekend minunat, în care am câștigat încredere și adevăr.

Album foto complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *